Fiets en wandelreis naar Südtirol Trentino

Maak je klaar voor het avontuur van je leven tijdens de Flow Fit fiets- en wandelreis in het betoverende Italië van 18 tot 22 september! 🇮🇹🥾

🌄 Duik in de majestueuze natuur terwijl je onder begeleiding het schilderachtige drielandenpunt van Zwitserland, Oostenrijk en Italië verkent. Van schilderachtige berglandschappen tot pittoreske dorpjes – deze reis belooft een onvergetelijke ervaring te worden.

🌅 De ochtenden starten vol energie wanneer we gezamenlijk vertrekken op onze fietsen en wandelpaden. Onderweg delen we verhalen en creëren we nieuwe herinneringen, allemaal terwijl we genieten van de frisse berglucht en het prachtige uitzicht.

🍽️ Maar dat is niet alles! Onze reis is volledig verzorgd, wat betekent dat je je kunt concentreren op maximaal genieten. Van heerlijke lokale gerechten tot comfortabele accommodaties – wij regelen alles, zodat jij je kunt laten onderdompelen in de Italiaanse levensstijl.

🌟 De inschrijvingen zijn officieel gestart! Sluit je aan bij ons team van avonturiers, want de plaatsen zijn beperkt en vol is echt vol. Mis deze kans niet om samen met ons de prachtige landschappen van Italië te ontdekken en deel uit te maken van een onvergetelijke reis! 🚴‍♀️🏞️

19 april om 19;00 uur is de eerste informatie avond voor belangstellenden. Opgave via mail info@flowfit.nl

Ciao Team Flow Fit 🤌🏽

Fiets en wandelreis sudtirol trentino 2024