Arrangementen / Workshops

Aroma Touch

AromaTouch® is een verfijnde massagetechniek de gebruik maakt van hoogwaardige etherische oliën om een diepe staat van ontspanning te bevorderen. De combinatie van zachte strijktechnieken en de therapeutische voordelen van etherische oliën zorgt voor een unieke, rustgevende en stress verlagende ervaring.

Voor wie?
Ontdek de AromaTouch®, geschikt voor iedereen die op zoek is naar ontspanning. Deze behandeling kan aangevraagd worden voor personen tot maximaal 4 personen, waardoor het toegankelijk is voor vrienden, collega’s en familie waarmee je samen kunt genieten van ontspanning.

  • Tevens geschikt voor zwangere vrouwen.


Extra’s:
Voeg een extra dimensie toe aan je ontspanning door je aromatouch sessie te combineren met yoga of een heerlijke high tea. Neem contact met ons op om jouw afspraak te plannen en geniet van een moment van pure verwennerij voor lichaam en geest!

Yoga Relax

Een 90-minuten durende Yin Yoga XL sessie, waarbij we je uitnodigen om spanningen los te laten door inspanning te leveren in de vorm van het aannemen van langdurige houdingen(3-5 min). Deze sessie is ontworpen om diep in je lichaam te werken, spanningen te verzachten en de energie vrij te laten stromen.

Na deze voldoening gevende inspanning nemen we je mee naar een staat van diepe rust en herstel met een verfrissende Yoga Nidra sessie. Yoga Nidra, ook wel bekend als ‘slaap’yoga, is een geleide meditatie die je helpt om fysieke, mentale en emotionele spanningen los te laten, terwijl je lichaam en geest zich volledig ontspannen en vernieuwen.

Gun jezelf deze kans om te ontspannen, te vernieuwen en te herstellen. Geef jezelf de tijd om te genieten van deze unieke ervaring van diepe ontspanning en herstel.

Planning: aantal keer per jaar.

Flow walk 1 scaled

Flow Walk

Geïnspireerd door de natuur en onze wens om verbinding te maken, hebben we de Flow Walk samen met @metjellie_coaching gecreëerd. We gaan opzoek naar innerlijke balans, terwijl we door de natuur van Burgum wandelen.

Een moment van rust en verbinding met ons fysieke en mentale zelf, om ‘flow’ te ervaren waarin balans en harmonie centraal staan. Het is een geweldige manier om stress te verminderen en nieuwe energie op te doen.

Laten we streven naar een goede balans tussen lichaam, geest en ziel. Laten we genieten van het moment en meegaan met de flow van het leven. Dus waarom loop je niet gezellig met ons mee tijdens de Flow Walk? Ervaar zelf de geweldige harmonie van beweging en ontdek de pracht die overal om ons heen te vinden is.

Planning: aantal keer per jaar.

Flow walk 1 crop

Workshop Headstand Yoga

Een paar keer per jaar bieden we opnieuw een workshop headstand yoga aan voor leden en niet-leden. Deze workshop duurt ongeveer 90 minuten en tijdens deze les wordt gewerkt naar de headstand. Het is niet verplicht om daadwerkelijk op je kop te staan. Wij kunnen gebruiken maken van de Feet-Up kruk.

Headstand ook wel bekend als Sirsasana is een yogahouding die talrijke voordelen biedt voor lichaam en geest.

Een aantal voorbeelden:

headstand scaled

MindFit

Ontdek de kracht van balans “door inspanning, ontspanning” met MindFit, waarin de volgende zaken centraal staan en een unieke ervaring geven:

Bij Flow Fit streven we naar een gezonde geest in een gezond lichaam. MindFit biedt jou de kans om in balans te komen. Zie het als een ‘reis’ naar innerlijke rust.

Neem jij de stap om stress te verminderen, een gebalanceerd leven aan te gaan en te investeren in je fysieke en mentale gezondheid?

Planning: aantal keer per jaar

Mindfit crop