Kledinglijn

Flow Fit yoga en spinning studio is meer dan alleen sporten. De sporters die ons kennen weten dat wij enorme liefhebbers zijn. Pure passie voor sport & bewegen, ook wat onze kleding betreft.
In de kledinglijn hebben we dan ook de best mogelijke kwaliteit gezocht. Het hoogwaardige hardloop, schaats en wielertenue bestaat uit een broek en shirt (lange & korte mouw). Als fanatieke sporters stellen wij eisen aan onze kleding lijn, dit resulteerde in een nauwe samenwerking met Bioracer.

Het resultaat is van hoge kwaliteit, niet een standaard broek en een standaard shirt. In mei 2021 gingen wij een intensief traject aan met Bioracer. Het geheel heeft geresulteerd in een prachtige lijn, stoffen, mooie pasvorm met een uniek,  chique en stoer resultaat.

De kleding van het Belgische bedrijf Bioracer is een iconisch onderdeel geworden van de professionele sport. Bioracer staat voor innovatieve wieler en schaatskleding en heeft een constante drang naar verbetering.

Dagelijks is men bezig met het testen en ontwikkelen van stoffen & kleding en wordt deze onderworpen aan de strengste kwaliteitseisen. ” Bioracer levert de snelste en enkel de best geteste wielerkleding“, aldus de feedback van vele topatleten, wielerteams en diverse nationale selecties.

Wij als Flow Fit zijn trots om deze kwaliteit jullie te kunnen aanbieden.

De webshop van My Bioracer is 2-3 weken geopend op 2 of 3 momenten per jaar. Zo kun je ook online onze kledinglijn aanschaffen. Wanneer de webshop online komt te staan laten we dat jullie uiteraard weten!

DSC3456 25 scaled