Over ons

yoga en spinning

Over Flow Fit

Wat hebben we een mooie droom waargemaakt. Een prachtig nieuwe club in Burgum waar je fijn kunt sporten, bewegen en gezellig samenzijn. Een plek waar je actief kunt zijn of juist kunt ontspannen, zonder opsmuk, lekker zoals je bent. Je kunt er sporten op je eigen tempo en naar eigen kunnen, zonder competitie met anderen, maar misschien met jezelf.

Over het ontstaan van Flow Fit

Het was een machtig proces, het ontstaan van Flow Fit. Een droom die werkelijkheid wordt. En die daarna concreet wordt als je gaat uitdenken hoe je het allemaal wilt vormgeven. De ruimtes, de sfeer, de aankleding. De naam, het logo en de uitstraling. We zijn daar in een vroeg stadium mee begonnen. Zo konden alle ideeën rijpen tot het mooie resultaat dat er nu is.
Een naam die de lading dekt, was nog niet zo eenvoudig. Spinning, yoga en pilates laten zich niet zomaar onder één noemer vatten. Bovendien hebben we een publiek van alle leeftijden, met verschillende interesses. Van intensief sporten tot lekker de pedalen rond, van stretchen tot bezig zijn met je bewustzijn. En de naam moest ook goed voelen voor ons: waar staan wij voor, wat willen we bieden?

Waarom de naam Flow Fit

FLOW staat inhoudelijk ook voor onze kernactiviteiten:
F     :   Fietsen
LO  :   Lichamelijke Ontspanning
W   :   Wandelen


Wees welkom bij Flow Fit!
Groetnis,
Siedo en Tjitske
Johannes en Marijke

Onze missie

Waar we voor gaan is:
Mensen lekker laten bewegen in een prettige locatie waar het gewoon fijn is om te zijn. Een plek om in flow en fit te zijn. Met de gezelligheid en sociale factor er om heen.

Onze visie

Waar we voor staan:

Lekker Friese nuchterheid, gewoon jezelf zijn, zonder opsmuk of competitiedrang. Dat is allemaal wat je vindt bij Flow Fit.