Partners

logo vitaminke

VitaMinke

Bij Flow Fit Burgum geloven we sterk in de kracht van samenwerking als het gaat om het verbeteren van je welzijn. Daarom zijn we verheugd om onze partnerschap met VitaMinke aan te kondigen. Als partners delen we een gemeenschappelijke toewijding aan een holistische benadering van gezondheid, waarbij we ons richten op het versterken van jouw lichaam en geest voor een gebalanceerd leven.

VitaMinke brengt kennis en ervaring met zich mee als orthomoleculair therapeut, met een bijzondere focus op darmgezondheid. Haar expertise en passie voor het ondersteunen van individuen op weg naar een optimale gezondheid en gebalanceerd leven sluiten nauw aan bij onze missie van Flow Fit. Ben je op zoek naar ondersteuning bij sportprestaties, advies over voeding of preventieve maatregelen, dan ben je bij VitaMinke aan het juiste adres.

LVqIbqV7RPKZEk1gifsJ Aangepast logo SEA Fysiotherapie 1920w e1713274450801

SEA fysiotherapie

Ik mag mijzelf partner van Flow Fit noemen!

SEA Fysiotherapie is mijn basis van waaruit ik cliënten ondersteun in het, “in beweging blijven of komen”. Binnen de muren van Flow Fit heb ik ruimte gekregen om gezamenlijk onze visie te delen. Om in beweging te kunnen blijven mogen mensen regelmatig bewegen, rust-roest! Bewegen in de ruimste zin van het woord, fysiek-mentaal en emotioneel.

Welke keuzes maak jij en op basis waarvan? Welke vormen van bewegen passen bij jou? Welke vormen van bewegen zijn helpend voor jou? Is yoga zweverig? Is circuittraining te intensief voor jou? Hoe kom ik die berg op? Allerlei vragen die er kunnen zijn en wellicht ook beantwoord kunnen worden als jij ons bezoekt.

De samenwerking met Flow Fit werkt voor mij als een verlengstuk van wat ík de mensen kan bieden. De trainingen die Flow Fit aanbied nodigen uit om de beweging erin te houden of in gang te zetten. Zelf ben ik actief binnen de Yin Yoga lessen als instructeur en zit regelmatig op de spinbike (Yin en Yang).

Zodra jij binnen bent geweest, voel jij dat het bij Flow Fit om de mens gaat. Ik voelde mij welkom vanaf dag 1 en daarom ben ik trots op ons partnerschap!
Graag tot ziens!

Sytse-Evert Adema
info@seafysiotherapie.nl