Spinningbike IC7

Ervaar de conditie en fietstraining op vermogen met de Nieuwe unieke Spinningbike IC 7, het fietsen met de Coach by Color.

TRAINEN MET VERMOGEN/COACH BY COLOR

Trainen op vermogen is het nieuwe trainen. Voor zowel de professionele als toerfietsers”. Trainen met vermogensmeting op een spinningbike luidt een nieuw tijdperk in. Net als bij hartslagmeters, zien we dat vermogensmeters wijdt verspreid zijn onder de professionele fietsers. Ook de amateur sporter en wielrenner maakt er steeds meer gebruik van en het mooie is, vermogensmeting heeft zijn weg gevonden naar het Spinning groepslessen.

  • Unieke en uitdagende lessen voor iedereen
  • A-merk Spinningbikes
  • Trainen naar je eigen vermogen

DE WETENSCHAP ACHTER COACH BY COLOR® Kleur Het leven is niet zwart en wit.

We leven in kleur – iedere minuut van de dag. Kleur is krachtig. Het kan reacties uitlokken. Kleur is suggestief. Het kan gedachten, gevoelens en emoties beïnvloeden. Kleur is universeel. In bijna iedere cultuur betekent rood “heet” en blauw “koud”. Coach By Color® maakt gebruik van één van de meest intuïtieve en meest effectieve vormen van communicatie wereldwijd om deelnemers een intensere beleving mee te geven en meer resultaat te laten boeken in minder tijd. Het Coach By Color® wattage programma gaat uit van de natuurlijke en stimulerende eigenschappen van de kleuren om de deelnemer accuraat te coachen gedurende een training.

Coach By Color® geeft de juiste psychologische en fysiologische respons op het juiste moment om een grotere maximale inspanning te bevorderen en herstel te belonen. Het bevordert saamhorigheid onder de deelnemers en verbetert de communicatie van de instructeur. Op deze manier verhoogt Coach By Color® de sociale interactie terwijl het de trainingsresultaten maximaliseert. Dit betekent dat deelnemers een grotere saamhorigheid ervaren, zij het trainingsproces leuker vinden en hun doelen sneller bereiken. Dat zijn de voordelen die nieuwe leden zullen aantrekken en retentie zal bevorderen. Training Zones Coach By Color® heeft vijf gekleurde training zones: wit, blauw, groen, geel en rood.

Deze zones kunnen gelinkt worden aan WattRate® (vermogen) en de Functionele Anaerobe drempel WattRate® (FTW), of hartslag en percentage van de maximale hartslag (HRM). FTW vertegenwoordigt de trainingsbeslasting die een individu maar een bepaalde tijd kan volbrengen. Als eenmaal de individuele FTW bekend is, net zoals bij HRM, worden de deelnemers verwezen naar de vijf gekleurde zones om zo nauwkeurig hun training te coachen voor de beste individuele resultaten. Training Zone Actief Herstel < 55%.